Sari la con╚Ťinut

Politica de Returnare

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:

Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Consumatorul va notifica vanzatorului decizia de returnare a produsului in cel mult 14 zile de la intrarea in posesia fizica a acestuia si va returna efectiv produsul vanzatorului nu mai tarziu de 14 zile de la data notificarii decizei de returnare.Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de catre consumator inainte de expirarea perioadei de 14 zile. 

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in pachet complet, asa cum a fost primit, nedeteriorat, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate, etc.

 Produsul se returneaza catre punctul nostru de colectare service pentru verificarea integritatii si functionalitatii doar daca s-au respectat termenele legale mai sus mentionate, in caz contrar se instiinteaza clientul prin email pentru inapoierea produsului pe cheltuiala acestuia. Dupa verificarea produsului in service, se intocmeste de catre un specialist service un document privind starea acestuia

In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa o faca intr-un magazin(testare pornit/oprit).

Purtati raspunderea pentru orice eventuala diminuare a valorii produselor, daca in urma verificarii conformitatii, proprietatilor si functionalitatii produselor se dovedeste ca aceasta devalorizare a fost cauzata de manipularea necorespunzatoare de catre dvs.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile de la data informarii SKY SPARKLE LIGHTS SRL (detinatorul www.skysparkle.ro) de catre consumator, asupra deciziei sale de retragere din contract.

Pentru a returna un produs, v─â rug─âm s─â ne trimite╚Ťi un e-mail la┬ácontact@skysparkle.ro.┬áDac─â┬ácererea de retur este acceptat─â, v─â vom trimite un email de confirmare a returului, precum ╚Öi instruc╚Ťiuni despre ╚Öi unde s─â trimite╚Ťi coletul. Articolele trimise ├«napoi la noi f─âr─â a solicita mai ├«nt├ói o returnare nu vor fi acceptate.


Ne pute╚Ťi contacta oric├ónd pentru orice ├«ntrebare cu privire la politica noastr─â de returnare┬ála contact@skysparkle.ro