Sari la conținut

Coș

Coșul tău este gol

Despre noi

Câteva informații despre noi!

 

 

 

Salutări! Dacă ai ajuns aici, înseamnă că vrei să aflii mai multe despre noi! Iar asta nu poate decât să ne bucure!

Numele meu este Andreea Oancea, și vreau să-ți ofer câteva informații despre produsul nostru și echipa Sky Sparkle!

Compania a fost fondată recent, în 2021 din dorința de a introduce pe piață un produs benefic pentru toată lumea, indiferent de vârstă!

Pandemia de COVID 19 a jucat un rol important, deoarece am realizat că oamenii trebuiesc ajutați să se relaxeze cât mai mult în aceste zile stresante pentru toată lumea!

Așadar, ne-am unit forțele pentru a aduce în casele dumneavoastră proiectorul Sky Sparkle! Acest produs are un scop foarte important! Să vă relaxeze pe dumneavoastră! Pe copiii dumneavoastră! Sau pe prietenii dumneavoastră! Indiferent cine folosește produsul, cu siguranță efectele vor fi resimțite instant!

Printr-o atingere a unui buton, o să fiți teleportați către propriul dumneavoastră univers! Acolo unde relaxarea și starea de bine vă așteaptă!

De asemenea, copiii dumneavoastră vor fi mai mult decât încântați de proiectorul Sky Sparkle! Le va sporii creativitatea și îi va relaxa într-un mod unic! Miile de produse vândute deja în România au confirmat cele menționate de către mine anterior!

Acestea fiind spuse, dorim să vă mulțumim pentru încrederea acordată! Pentru toate feedback-urile atât pozitive cât și negative! Și vă promitem că o să lucrăm continuu la îmbunătățirea produsului nostru!

Cu drag, Echipa Sky Sparkle!